Σελίδες

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Το όνομά μου!

 

Νέα χρονιά νέα παιδιά, νέα ονόματα.... Στη φετινή μας τάξη έχουμε 13 παιδιά που το όνομά τους αρχίζει από Α και ευτυχώς όλα είναι διαφορετικά.
Ξεκινήσαμε με το άρχικό μας.  Το ζωγραφίσαμε στα χρώματα που μας αρέσουν , το κόψαμε και το κυνηγήσαμε μέσα στην τάξη.... στη συνέχεια το χρησιμοποιήσαμε για να παίξουμε με το BeeBot.  Βάψαμε το αρχικό μας με πινέλα και το στολίσαμε όσοι θέλαμε, η κυρία ταυτόχρονα μας έφτιαχνε το αποτύπωμά μας σε ένα μικρό χαρτί, για αργότερα είπε και γέλασε.

Έπειτα  γράψαμε - ζωγραφίσαμε και το υπόλοιπο όνομά μας σε μια καρτέλα, μας βοήθησε η κυρία που το είχε γράψει με αχνά μολυβένια γράμματα.  Αλλά της αρέσουν τα αστεία.  Όταν τελείωσαμε μας ζήτησε να τα κοιτάξουμε καλά καλά, και στη συνέχεια τα πήρε μαζί με τα αρχικά μας και τα σκόρπισε στην τάξη.  Φύσηξε είπε αεράκι και τα μπέρδεψε.   Έτσι εμείς ψάχναμε μέσα στην τάξη να τα βρούμε και να τα ταιριάξουμε!Έπειτα η κυρία μας ζήτησε να της πούμε τι χρώμα χαρτόνι θέλουμε για να κολλήσουμε τα κομμάτια πάνω του , έκπληξη, μαζί με το αποτύπωμά μας.

Τέλος η κυρία μας είπε οτι μπορούμε να γράψουμε το ξεχωριστό μας όνομα με όσα χρώματα θέλαμε και να το στολίσουμε όπως θέλαμε γιατί είμαστε ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ!!!!!


2 σχόλια:

  1. τι ωραίο!!!!και τυχερή που όλα τα ονοματα ήταν διαφορετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. A shining example! Your post is both insightful and eloquently presented. Appreciate you sharing your valuable perspective.

    ΑπάντησηΔιαγραφή