Σελίδες

Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015

Καλό Φθινόπωρο....καλή σχολική χρονιά.

Αρχή της νέας σχολικής χρονιάς και πάλι σε νέο χώρο, σε άλλη περιοχή με νέους συναδέλφους και παιδάκια που τα είδα για πρώτη φορά στις 14/9.... Μια πρώτη επαφή, πού να καθίσουν, πού να βάλουν τα πράγματά  τους, πώς να συστηθούμε, πώς να συντονιστούμε, πώς να συνεργαστούμε... παιδιά και μεγάλοι. 
Καθόμαστε στην παρεούλα και εκεί που όλα πήγαιναν αρκετά καλά να 'σου (πρώτη μέρα) ένα χεράκι τσιμπάει ένα παιδάκι.... Μεγάλη η κουβέντα για τα χέρια μας...και η συνάδελφος έφερε την επόμενη το βιβλίο : Διαβάσαμε το βιβλίο, μιλήσαμε με τα παιδιά και αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε όλοι μαζί κάτι με τα χέρια μας που να μας θυμίζει πόσα ωραία και χρήσιμα πράγματα μπορούμε να κάνουμε με αυτά. Έτσι παίρνοντας την ιδέα από εδώ:

αποφασίσαμε να σχεδιάσουμε τα χέρια μας , να ζωγραφίσουμε ένα μήνυμα και να στολίσουμε μια πόρτα μέσα στο σχολείο.   Μας πήρε 3 μέρες αλλά τελικά τα καταφέραμε... Και μιας και αρχίσαμε με το τι κάνουμε τα χέρια μας , συμφωνήσαμε να φτιάξουμε και μερικούς κανόνες συμπεριφοράς που θα στολίσουν και αυτοί την τάξη για να μην τους ξεχνάμε αλλά αυτό θα γίνει αυτήν την εβδομάδα.  
Καλή αρχή και μεγάλη δύναμη σε όλους τους συναδέλφους.

1 σχόλιο: