Σελίδες

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014

ΒΡΑΒΕΙΟ!!!

Το να σε βραβεύουν σίγουρα είναι ωραίο και ευχαριστώ όλες τις συναδέλφισσες που με έχουν τιμήσει!!!Σε κάνει να νιώθεις ότι υπάρχει κάποιος που εκτιμάει τη δουλειά σου, και σίγουρα δεν περιμένει ανταλλάγματα ....Ευχαριστώ λοιπόν την Χριστίνα για αυτό το βραβείο, τη Μαρία , την Τάνια και όλες όσες κατά καιρούς μου έχουν στείλει βραβεία και ελπίζω με τις αναρτήσεις να τους έχω δώσει ιδέες για θέματα που δουλεύουν.


Θέλω να πω για εμένα ότι προσπαθώ να δουλεύω σε επίπεδο νηπιαγωγείου και όχι πανεπιστημίου, να κάνω λίγα πράγματα κάθε μέρα για να δίνω χρόνο στα παιδιά να παίζουν και για να δίνω χρόνο και σε εμένα να ανακαλύπτω τις ψυχές των παιδιών....
Μου αρέσει η δουλειά μου και περνάω καλά στα σχολεία που δουλεύω, μιας και η οργανική μου είναι μακριά από το σπίτι μου και παίρνω αποσπάσεις.....και περνάω ακόμη καλύτερα όταν οι συναδέλφισσες είναι και αυτές χαρούμενες με το επάγγελμά τους και το κάνουν με την ψυχή τους και όχι για να .......ας μην το γράψω!!!!(όποιος έχει φαντασία κατάλαβε)!!!
Με τη σειρά μου δίνω αυτό αυτό το βραβείο στο κορίτσια από τα 135 και 43 νηπιαγωγεία Αθηνών http://135-43nipathinas.blogspot.gr/γιατί είναι οι κολλητές μου , τις αγαπάω , μου λείπουν τρομερά και γιατί επιμένουν να καλούν φορείς στο σχολείο όταν όλοι γύρω τους τους λένε ότι δεν θα πετύχει και άδικα κοπιάζουν ( και να που πετυχαίνει τελικά)!!! Επίσης στο 31ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων γιατί οι αναρτήσεις του κ.Στέφανου (που δεν τον ξέρω προσωπικά) είναι πραγματικά άπαιχτες, με ταξιδεύουν και ίσως θα έπρεπε  να ασχοληθεί με την σκηνοθεσία λίγο πιο σοβαρά- θα έδινε πραγματικά πολλά και σε αυτόν τον χώρο http://31nipiagogeio.blogspot.gr/.
Τέλος να αφιερώσω αυτό το βραβειάκι σε έναν φετινό μαθητή, μαχητή πάνω από όλα, με απίστευτο μυαλό και καρδιά μάλαμα που μεγαλώνοντας θα γίνει -ελπίζω , αν δεν τον λυγίσουν οι συγκυρίες- ένας απίστευτα τρυφερός , έξυπνος και αξιόλογος άνθρωπος , και ας λένε οι άλλοι......

1 σχόλιο:

  1. Σ ευχαριστούμε πολύ για το βραβείο και την αφιέρωση!!! Και εμάς μας λείπεις πολύ και καθημερινά αναφέρουμε το όνομά σου. .ξεκινώντας από τον πρωινό καφέ στις 7.00!!!!!!!!! Είναι πολύ σημαντική επίσης η αφιέρωση στο μαθητή σου, καθώς αποδεικνύει ότι με τα παιδιά δουλεύεις ουσιαστικά και τα ανακαλύπτεις!!!! Μπράβο Έφη!!! Συνέχισε έτσι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή